Passage Food

Passage Food este o companie prezenta pe piata nationala si internationala de import si distributie de dulciuri si produse non food cu licente ale personajelor cunoscute si iubite de copiii din intreaga lume. Avand o gama varianta de produse pe care o dezvoltam permanent, o echipa solida si entuziasta, o logistica bine organizata si, bineinteles, o calitate inalta a produselor, ne asiguram o baza loiala de clienti si o reputatie puternica.

Colaborarea pe care o avem cu producatori renumiti si exclusivitatea pe care o detinem ne dau increderea si garantia unei permanente dezvoltari. Investim constant in studierea pietei si avem ca obiectiv identificarea nevoilor clientilor si satisfacerea acestora, mentinand, in acelasi timp, si un nivel competitiv al preturilor. Adaugam constant produse noi in portofoliul nostru si suntem dispusi sa raspundem oricaror propuneri si sugestii din partea clientilor nostri.01 Bucuresti: Sos. Bucuresti-Urziceni nr 64C Corp B Afumati jud. Ilfov
Galati: DN 26 – Tg. Bujor, Galati Km. 8, Loc. Vanatori, Jud. Galati, Romania, 807325 

02
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
+40 236 470890 

 

Grande Gloria

Un nou inceput
Str. Tuluc Nr. 1 aici incepe povestea noii societati Grande Gloria parte a grupului multinational dezvoltat Asil ce propune inovatii ale produselor din gamele cosmetice si menaj.

Conceptul si Impartirea
Cu laboratoarele proprii, impreuna cu departamentul de dezvoltare si design, s-au creat produse moderne pentru uz cosmetic si menaj care sa atraga in cel mai scurt timp atentia tuturor.

Pentru oameni, aproape de oameni
Impreuna cu organizatii specializate BQ Cert, CERT IND, Cosmetic Products Notification Portal European Commission, Agentia Nationala de Protectia Mediului si Laboratoare Internationale certificate am dezvoltat produse moderne si inovative.

Parteneriat
Am dezvoltat o colaborare stabila cu parteneri de incredere, atat la nivel de furnizori, agenti, distribuitori, cat si cu alte clase de business care impartasesc aceleasi valori si lucreaza cu aceleasi standarde. Politicile de aprovizionare si de parteneriat solid sunt incluse in codul nostru de principii de afacere si de responsabilitate referitoare la angajati, consumatori si mediul inconjurator.01 Bucuresti: Sos. Bucuresti-Urziceni nr 64C Corp B Afumati jud. Ilfov
Galati: DN 26 – Tg. Bujor, Galati Km. 8, Loc. Vanatori, Jud. Galati, Romania, 807325 

02
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
+40 236/449 448 

 

WWW.GRANDEGLORIA.COM

Grande Dolceria

GRANDE DOLCERIAeste o companie specializata in producerea si comercializarea produselor de patiserie si panificatie. Avand o gama variata de produse de calitate superioara, o fabrica moderna care functioneaza la inalte standarde tehnologice si personal specializat si dedicat, Grande Dolceria isi doreste sa satisfaca asteptarile si gusturile cator mai multi clienti.

Produsele noastre ofera garanţia privind igiena şi siguranţa alimentară, avand implementat şi certificat un sistem de asigurare a calităţii integrat, prin monitorizarea atentă a tuturor etapelor de producţie. Implementarea si certificarea standardului IFS Food valideaza atat calitatea superioara a produselor, cat si atentia deosebita acordata procesului de fabricatie.01 Bucuresti: Sos. Bucuresti-Urziceni nr 64C Corp B Afumati jud. Ilfov
Galati: Str. Tuluc nr. 1, Sat Costi, Comuna Vanatori, jud. Galati 

02
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0236 449 301 

 

WWW.GRANDEDOLCERIA.COM

NEWSLETTER

Inscriere la newsletter