UN PORTOFOLIU COMPLEX SI COMPLET

Passage Food este o companie ce face parte din grupul de firme Grande Gloria Production, ce este un  grup multifuncțional dezvoltat , infiintat in 1993, cu o experiență vasta in activitatea de producător de produse alimentare si nealimentare, importator și distribuitor.  

Activitatea si operatiunile de import si distributie apartin societatii Passage Food (distributia functionand sub denumirea Passage Distributie), ale carei produse sunt prezente atat pe piata nationala, cat si internationala.

Din categoriile de produse din portofoliu se numara: dulciuri si jucarii cu bomboane (avand si licente cu personajele cunoscute si iubite de copiii din intreaga lume), apa, bauturi carbogazoase, produse de patiserie, dar si  nenumarate produse non food: produse conform nevoilor actuale, precum dezinfectantii, pentru curatarea si intretinerea casei, pentru ingrijirea personala, produse delicate destinate bebelusilor, dar si adultilor si multe altele.

Oferta de produse este dezvoltata in permanenta, alaturi de resursele umane. Astfel, avem o echipa solida si entuziasta, o logistica bine organizata si, bineinteles, o inalta calitate a produselor, asigurandu-ne un portofoliu de clienti loiali si o reputatie puternica.

Colaborarea, pe care o avem cu producatori renumiti si diversitatea pe care o detinem ne reprezinta suportul si increderea spre o permanenta dezvoltare. Investim constant in studierea pietei si avem ca obiectiv identificarea nevoilor clientilor si satisfacerea acestora, mentinand, in acelasi timp, preturi competitive. Adaugam constant produse noi in portofoliul nostru si suntem dispusi sa raspundem oricaror propuneri si sugestii din partea clientilor nostri.

Passage Food asigura atat distributie nationala si distributie directa ( pe anumite judete ale tarii), cat si export.

NEWSLETTER

Inscriere la newsletter