Anuga 2021

12
Oct
2021
Anuga are o misiune clară pentru 2021: să aducă industria alimentară și a băuturilor împreună fizic și să ofere un forum pentru întâlniri față în față pentru menținerea conexiunilor și construirea unor relații de afaceri durabile. Conceptul unic al târgului comercial Anuga este cheia realizării acestui obiectiv: zece târguri sub un singur acoperiș conectează cererea și oferta și oferă experiențe gustative diverse. Anuga va arăta industriei calea de urmat cu o serie de concepte creative și produse inovatoare.

WORLD FOOD ISTANBUL 2021

15
Sep
2021

Expoziția internațională de alimente, WorldFood Istanbul, este un instrument eficient pentru creșterea vânzărilor, promovarea produselor și atragerea de noi clienți, prin contactul direct cu un număr mare de reprezentanți ai lanțurilor de vânzare cu amănuntul și al companiilor angro interesate de achiziționarea de produse alimentare. De 28 de ani, WorldFood Istanbul a fost punctul de întâlnire al producătorilor internaționali de alimente și băuturi și al cumpărătorilor cheie din Turcia. Este locul ideal pentru străini pentru a explora sectorul alimentar turc, pentru a face rețea cu personalități importante din industrie și cumpărători și pentru a-și promova produsele pe o nouă piață interesantă. Ca eveniment B2B, WorldFood Istanbul este platforma perfectă pentru creșterea vânzărilor și atragerea de noi clienți într-un sector de import alimentar de 1 miliard de dolari. Importurile au crescut constant în Turcia în ultimul deceniu. Noile tendințe sociale, cum ar fi stilul de viață al afacerilor, urbanizarea și veniturile medii mai mari, schimbă modul în care turcii cumpără și mănâncă produse alimentare și băuturi, sporind oportunitățile de export pentru firmele străine.

SIAL China 2019

14
Mai
2019

Cea mai mare expoziție a produselor alimentare din lume, detine un număr record de vizitatori, expozanți și piețe de expoziție. Evenimentul este axat pe promovarea afacerilor de import și export. Ca urmare, SIAL China poate fi văzută ca fiind cea mai importantă piață a produselor alimentare din Asia. Ne gasiti la stand W5B070!

ALBUM FOTO

ISM - Koln 2018

28
Ian
2018

Cel mai important târg comercial din lume pentru dulciuri și gustări vă oferă o primire călduroasă! Combinația reușită între inovații, rețete interesante, expozanți de primă clasă și vizitatori competenți formează o ofertă unică pe tot globul. Aici găsiți și cea mai mare ofertă de private label din lume în dulciuri și gustări.

ALBUM FOTO